Gegarandeerd de beste prijs voor uw oude & exclusieve wijnen

REACTIES VAN ONZE KLANTEN

Wijnveiling.nl koopt dagelijks vele wijncollecties op. Onderstaand een greep uit de klantreacties die wij hebben mogen ontvangen.

“Wij hebben vanaf de jaren 60 een mooie verzameling opgebouwd met wijnen uit voornamelijk Italië en Spanje. Door ziekte mag mijn man helaas geen alcohol meer nuttigen waardoor wij hebben besloten onze collectie te verkopen.
Bij verschillende wijn opkopers in Nederland hebben wij een waardebepaling aangevraagd. Als eerste kregen wij reactie van wijnveiling.nl met een erg nette taxatie. Van sommige opkopers hebben wij helemaal geen antwoord terug gekregen en van sommige een dusdanig lage taxatie dat we hier niet op hebben gereageerd.
Het was geen probleem om in het weekend af te spreken om de collectie op te halen. Al met al zijn de drie heren vijf uur bezig geweest om de ruim 1500 flessen in the pakken en in te laden. De kelder werd netjes, geveegd en wel achtergelaten!”

Inge & Jan, Zuid Nederland

 
“ Bij de verkoop van mijn bedrijf heb ik 2 flessen Petrus 2009 in origineel kistje kado gekregen. Ik drink graag een mooi glas wijn maar gezien de prijs van Petrus ging dit mij te ver. Ik heb de hoogste prijs ontvangen van wijnveiling.nl. De wijnen heb ik zelf gebracht, dit was geen probleem en heb meteen een contante betaling in ontvangst mogen nemen.”
Peter, Amsterdam
 

“ In de jaren 1995 en 1996 heb ik primeur veel wijnen gekocht waaronder Haut Brion, Cheval Blanc, Mouton Rothschild, Palmer etc. Ik had ongeveer 30 kisten die ik wegens verhuizing van een groot huis met wijnkelder naar een (kleiner) appartement niet mee kon nemen. Wijnveiling.nl is bij ons thuis geweest om de wijnen te inspecteren en om een waarde te bepalen. In goed vertrouwen heb ik de wijnen meegegeven. De dag erna stond de betaling keurig op de rekening bijgeschreven."
L, Turnhout, Belgie   

“Ik heb een grote wijnverzameling en eens in de zoveel tijd verkoop ik een gedeelte van mijn collectie aan wijnveiling.nl om mijn kelder wat op te schonen. Ik heb door de jaren heen van veel verschillende bedrijven taxaties ontvangen maar van wijnveiling.nl krijg ik gewoon de beste prijzen voor mijn wijn. Daarnaast hebben we door de tijd een betrouwbare relatie opgebouwd wat wel zo fijn is gezien zij regelmatig bij mij over de vloer komen”
S, Maastricht

“ I had to sell my (small) collection of fine wines since I had to move back to the States. Wijnveiling.nl gave me a fair price very quickly and collected the wines the day after which I requested since I had a flight back to the US the day after, thanks again!”
Duncan, USA

 

Wilt u zelf een reactie achterlaten, dat kan! U kunt uw reactie mailen naar contact@wijnveiling.nl

Uw wijn verkopen?

Voor vragen of een vrijblijvende taxatie, neem contact op:

06 - 11 322 802

contact@wijnveiling.nl

Of via onderstaand formulier:


Verstuur bericht